Theater voorstellingen

Sinds kort hebben wij een eigen theater vereniging opgericht in Sliedrecht. Wij willen Sliedrecht meer betrokken met elkaar krijgen. Daarom hebben wij bedacht een toneelstuk op te voeren. Wij hebben gekozen voor twee verschillende groepen. De groep van 18 jaar en ouder en een groep van onder de 18. Wij hebben al redelijk wat aanmeldingen binnen gekregen. Echter zoeken wij nog steeds nieuwe aanmeldingen. Bang dat het acteren niet in jouw bloed zit? Dit geeft niks! Wij zorgen voor toneellessen. Het is de bedoeling dat wij eens per week gaan repeteren. De repetities voor de jongeren zullen op maandag avond van 18:00 tot 20:00 plaatsvinden. De repetities van 18 jaar en ouders zullen gepland zijn op de donderdagavond van 20:00 tot 23:00. Voor de volwassen repetitie zullen wij wekelijks een afsluit drankje regelen. Voor de jongeren is er iets fris beschikbaar. 

Thema’s toneelstukken

Waar zullen de toneelstukken over gaan? De jongeren zullen een vertolking doen van de Lion King. Dit is een oude Disney klassieker die bijna iedereen kent. Hierdoor proberen wij veel publiek aan te trekken. Dit verkorte toneelstuk zal ongeveer anderhalf uur duren. De volwassenen zullen en vertolking van de soldaat van oranje opvoeren. Doordat dit toneelstuk al jaren een hit is zal dit waarschijnlijk een topper worden. Dit toneelstuk zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. 

De toneelstukken zullen in de plaatselijke schouwburg gehouden worden. De jongeren zullen twee middagen spelen en de volwassenen drie avonden. De toneelspellen zijn gepland in het laatste weekend van januari. We hebben nog even de tijd. Toch roepen we jullie op om mee te doen met dit geweldige initiatief.  Echter zin er nog maar een paar plekken beschikbaar. Dus twijfel niet en meld je aan voor deze unieke kans. Omdat officiële inschrijving eind September verloopt vragen wij jullie het te verspreiden door het dorp. Mits het aantal plekken vol is zullen wij de inschrijving eind September stoppen. Aangezien wij aankomende week beginnen met oefenen mag je ook altijd een keertje langskomen om te komen kijken. 

Als laatste zijn er wat kosten aan verbonden. Dit is puur om de productie op gang te helpen. De kosten zullen €5 per maand bedragen. Echter worden de overige kosten door de overheid gesubsidieerd. Meer informatie over Sliedrecht in beweging? Klik dan hier