Sliedrecht in beweging

Sporten is gezond, voldoende lichaamsbeweging is goed voor het hart en uiteraard ook voor de bloedvaten. Het is daarom zaak dat je minimaal 3 keer per week sport. Dit geldt voor mensen van alle leeftijden. Des te ouder je wordt des te belangrijker het is dat je in beweging blijft. De gewrichten en spieren worden brozer en slapper. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Zodoende hebben we in Sliedrecht een leuk plan bedacht.

Sliedrecht in beweging

Wanneer u zich de komende week aanmeldt bij 1 van de 12 Sportscholen die er zijn in Sliedrecht ontvangt u een korting op die desbetreffende sportschool van maar liefst 50% op de eerste 6 maanden. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met het fenomeen “sportschool”en kunt u daadwerkelijk over een periode van 6 maanden bezig zijn met sporten en uw gezondheid en de hierbij behorende resultaten zien.

Deze actie geldt echt alleen deze week. U kunt eenvoudigweg refereren naar S-C-C-L SLiedrecht is beweging en de sportschool weet genoeg.

Sliedrecht eet gezond

Zoals eerder genoemd is het los van het bewegen ook van cruciaal belang dat u los van de lichaamsbeweging ook let op wat u eet. Wij ijn op zoek gegaan naar een website, waar u de nodige informatie, voorlichting en tips op eetgebied kunt inwinnen. Gezond eten welteverstaan. EN bij gezond eten, hoort gezond afvallen. Dit is iets waar veel mensen mee kapmen.

Ze vallen door een drastische, vaak slechte manier van eten flik af. (dat zijn de zogeheten crashdieten), waarna zij vervolgens weer het oude voedingspatroon oppakken en op die manier zelfs nog zwaarder/dikker worden, dan voordat ze met het zware dieet begonnen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Gezond afvallen gaat geleidelijk en gaat gepaard met de juiste voeding en training. Op de website stayhealthy.nl vindt u alle tools om geleidelijk, maar gezond af te vallen.

Wilt u meer informatie over theater in Sliedrecht? Klik dan hier.

Wij wensen u veel leesplezier!