Sliedrecht helpt met afvallen buik

 

Hoe vaak horen we niet van onze huisdokter dat we in beweging moeten komen of een sport moeten beoefen? Voor vele is het makkelijker gezegd dan gedaan er zijn namelijk mensen die ervan houden om van allerhande sporten te doen en er zijn anderen die het vreselijk vinden. Maar wanneer het op afvallen aankomt staan we allemaal bijna direct klaar om ook een paar stappen in de richting van een sportschool te doen. Met een dieet alleen bent u er nog niet omdat we vaak niet afvallen waar het juist nodig is bijvoorbeeld rond de buik is het zeer moeilijk om vet te verbranden.

In beweging blijven en een sportschool betrekken bij het afslanken is dus vaak de beste oplossing om de vetranden rond je middel en buik als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en je er bovendien ook nog eens fitter bij te gaan voelen. Sporten is voor jong en oud gezellig en gezond en als we er dan ook nog eens vet mee kunnen verbranden op een vrolijke manier dan zijn we al direct een stap verder.

AFVALLEN BUIK

Hebt u ook last van een buikje en wordt het tijd er iets aan te doen? Dan kunt u op zondagen en woensdagen terecht vlak naast het gemeentehuis om in beweging te komen. Samen met de coaches van de verschillende sportscholen zullen er dan oefeningen worden gedaan om het vet rond de buik snel te verwijderen samen met een gezond en doeltreffend dieet. U kunt zich voor deze praktijklessen inschrijven op het gemeentehuis waar u dan alle verdere informatie zal worden verstrekt en gezellig met ons mee kunt sporten. Doe mee met onze strijd tegen buikvet u bent van harte welkom!