Private lease

Als je kijkt naar de verschillende initiatieven wat betreft het leasen van een auto en dan met name doelende op onze gemeente Sliedrecht, dan kunnen we zeggen dat het lease aanbod eigenlijk minimaal is. Wanneer we het hebben over lease aanbod, dan bedoelen we het auto lease aanbod. Er is binnen de regio erg weinig bekend over de auto leasevormen die er op dit moment op de markt bestaan. Vanuit de gemeente is er een stimulans, want het leasen van en auto moet bevorderen. Het liefst groene lease en het liefst de Private lease variant.

 

Private lease: de voordelen

Het private leasen van een auto staat als het ware voor het privé leasen van een auto. De auto komt op naam van u zelf en u komt in aanmerking voor een persoonlijke financiering van de auto. Dit houdt dus in dat u uw loonstroken moet inleveren en dat er een gedegen BKR toetsing plaatsvindt. Aan de hand van dit resultaat, kan het erg snel gaan. Bij een positief resultaat in combinatie met een lease auto die op voorraad is, bent u binnen no time up and running met uw spiksplinter nieuwe lease-auto.

Uiteraard wordt er vanuit de overheid de nodige steun en subsidies verleend aan groene initiatieven.  De leasemaatschappij Ros finance is 1 van de partijen die zorgt voor een gegarandeerd zogeheten “groen contract”. Binnen dit groene contract wordt een zekerheid afgegeven dat de auto in kwestie volgens de ecologische standaarden die gelde voor subsidies, wordt afgeleverd. Met als gevolg een korting op het lease bedrag oplopend tot maar liefst een dikke 25%.

Wij raden u dan ook aan als u woonachtig bent binnen de gemeente Sliedrecht om van deze actie gebruik te maken. Ros finance is dagelijks te bereiken van 8 uur ‘s ochtends tot 18.00 ‘s avonds. Mocht u verder nog vragen hebben over dit initiatief, dan kunt u een mail versturen naar: info@s-s-c.nl