Opening reparatie bedrijf

Het is ons allemaal wel eens overkomen dat je mobiele telefoon of tablet opeens niet meer werkt. Je hem hebt laten vallen, de batterij op is of de homeknop niet meer werkt enz. Ook weten we maar al te goed hoe lastig het kan zijn om voor deze situaties de juiste oplossing of het juiste reparatie bedrijf te vinden waar je deze kunt laten repareren. Is jou toestel stuk? Dan hebben we nu voor iedereen die met dit probleem te kampen heeft een fantastische oplossing in de Kerkbuurt van Sliedrecht. We voelen ons dan ook verheugd om mee te kunnen delen dat vanaf december GSM paradise in Sliedrecht hun filiaal gaat openen met een aantal fantastische promoties.

Het bedrijf opent zijn deuren in de eerste week van december en verwelkomt alle bezoekers met een leuk cadeautje wanneer ze hun smartphone of tablet bij hun laten repareren. Dit bedrijf heeft een groot aantal services voor allerlei soorten merken van Smartphones en tablets waaronder de zogenoemde “ klaar terwijl u wacht” service, waar mensen op de reparatie van hun toestel kunnen wachten. Uiteraard kun je hier ook de smartphone achterlaten wanneer je geen tijd hebt om erop te wachten of ondertussen andere dingen wilt gaan doen.

Voorheen moesten de mensen nogal ver weg om hun smartphone te kunnen laten repareren maar dat is nu verleden tijd geworden met de aankomst van dit fantastische bedrijf waar ze van alle markten thuis zijn op het gebied van smartphone reparaties. Dus wanneer je toestel stuk is en je een snelle reparatie nodig hebt waarvan je bovendien zeker kunt zijn dat deze goed gerepareerd zal worden, dan ben je vanaf december van harte welkom bij dit gloednieuwe bedrijf in de Kerkbuurt van Sliedrecht op de Winkelpromenade.