Kinderkleding Sliedrecht

Ook in Sliedrecht is het dan eindelijk zover. Er komt een nieuwe kinderkleding zaak bij. Over de naam kunnen we helaas nog weinig zeggen, maar wat we wel kunnen verklappen is dat deze er komt. In het centrum op de hoofdstraat met een direct ingang.

 

Welke merken kinderkleding ?

Als je kijkt naar de merken dan kunnen wij er wel een aantal opnoemen. Laten we beginnen met de wat bekendere merken: Vingino, Quapi, Ninni, Bomba, Little mis Juliet, Tumblr n Dry enzovoorts. Deze kinderkleding merken zijn van de hoogste kwaliteit en zijn beschikbaar in zo goed als alle kleuren en maten.

Kan ik de kinderkleding online bestellen?

Wat we al wel kunnen verklappen, is dat de kinderkleding zaak van origine een kinderkleding webshop is. De webshop, waar we de naam zoals u weet nog niet van kunnen noemen is door heet het land bekend. Deze webshop heeft al een aantal verkooppunten door heel Nederland. Deze expertise nemen zij met zich mee. Groot voordeel is dan ook dat u niet persé uit huis moet wanneer u de kleding wilt bekijken en of bestellen.

Wanneer u eenmaal bekend bent met de maten en de kleuren, dan kunt u de kleding eenvoudigweg online bestellen en worden deze indien voor 12 uur besteld, nog dezelfde dag afgeleverd. Mocht u na 12 uur de bestelling hebben gedaan, dan komt deze de volgende werkdag bij u aan.

 

Komen er nog meer nieuwe zaken in Sliedrecht

Sliedrecht is constant in beweging. Zodra er nieuwe ontwikkeling zijn, dan zijn wij de eerste die u hiervan op de hoogte zullen stellen. Vooralsnog is het rustig, maar zodra er beweging is, dan treken wij direct aan de bel. Mocht u zelf suggesties en f tips hebben, waar wij mee aan de haal kunnen, dan vernemen wij dat graag. U kunt het onderstaand contactformulier invullen. Zodra wij de tip/suggestie ontvangen, zullen wij direct contact met u opnemen.