De energievergelijker die alles voor je regelt

Wil je ook graag besparen op energierekening en je vaste lasten maar heb je geen zin in al het geregel en gedoe rondom de overstap? Weet je niet zo goed waar je op moet letten of ben je bang dat het verkeerd gaat bij de overstap? Dan is er nu de oplossing! Een energievergelijker die alles voor je regelt van A tot Z, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de administratie, overname van levering en alle overige zaken die hierbij komen kijken.

Consumind, jouw persoonlijke energievergelijker

Je kunt al binnen 3 stappen gebruik maken van de energievergelijker van Consumind. Vul een recentelijk jaarverbruik in en je postcode en huisnummer, klik op de knop en kom direct terecht op de pagina waar je de speciaal op jouw situatie afgestemde aanbiedingen kunt vinden. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus mocht je het alleen willen gebruiken voor informatie dan kost je dit niets. Ook ontvang je binnen 2 minuten een geheel onafhankelijk overzicht van alle energieleverancier en tarieven per mail. Zo heb je altijd de actuele tarieven van alle energieleveranciers bij de hand. Handig!

Zit er aanbieding bij en kun je besparen op je energiekosten? Dan kun je direct een aanvraag voor een overstap indienen. Kies het contract, vul je gegevens verder in en verstuur de aanvraag! Je gegevens worden doorgestuurd naar de nieuwe energieleverancier. Consumind regelt van af hier de rest. Je oude energieleverancier wordt voor je opgezegd en je krijgt het contract van de nieuwe energieleverancier toegestuurd. Na de veertiendagen wettelijke bedenktijd zal de levering worden overgenomen en maak je gebruik van je nieuwe voordelige energietarieven! Alle administratie is al voor je geregeld en het enige wat jij er van merkt is:

  1. Het doorgeven van de meterstanden
  2. Een ander logo op je rekening
  3. Elke maand een flink lagere energierekening!

Start vandaag nog met vergelijken

Zo simpel kan het zijn. Samen met een energievergelijker die alles voor je regelt kun je binnen 5 minuten al meer dan €200,- op je jaarlijkse energierekening besparen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is én betaal je niet structureel te veel voor je gas en stroom. Prettig geregeld!